Nachtzichtbrillen

Nu bij ons verkrijgbaar! Nachtzichtbrillen van ML Night Cover die aan alle eisen voldoen. Deze bril verminderd hinderlijke schitteringen zonder het beeld donkerder te maken.

Heeft u tijdens het autorijden in het donker last van minder scherp zicht, stervormige schitteringen of verblinding door koplampen? Dan is deze bril mogelijk iets voor u.

Probeer het nu 2 dagen uit! Kom langs en vraag naar de voorwaarden.

night_cover_koptbild_istock_000003060351medium

ML Night Covermlnight2
Veel mensen ondervinden problemen met schitteringen tijdens het rijden in schemer en in het donker. Een van de oorzaken hiervan is het groter worden van de pupil, waardoor lichtstralen anders op het netvlies vallen en een scherp beeld verstoren (nacht myopie). Een andere oorzaak is het blauwachtige LED- licht van veel moderne nieuwe auto’s.

De belangrijkste kenmerken van de ML Night Cover:

  • De glazen verminderen de schitteringen van auto’s die vanuit de tegenovergestelde richting komen met behulp van een speciaal filter voor de blauwe golflengte van LED-licht.
  • Daarnaast zijn de glazen voorzien van een antireflex coating, waardoor hinderlijke reflecties zo veel mogelijk worden verminderd.
  • De ML Night Cover is er in 3 verschillende versies: zonder sterkte correctie (0) en in -0.25D en -0.50D

De Ml Night Cover is gemaakt als overzet montuur en kan daardoor over uw eigen bril gedragen worden, maar kan ook als aparte bril op sterkte geleverd worden.